Schoolkalenders

Schoolactiviteiten overzichtelijk aan de wand...

Een complete schoolgids laten vormgeven en drukken? Veel te duur, zult u denken. Daarom kiezen scholen veelal voor zwart-wit prints. Lekker voordelig. Maar ook onaantrekkelijk. Vaak blijft zo’n schoolgids ongebruikt. Jammer, want ook de belangrijke informatie die erin staat verdwijnt ongelezen.

Dat kan anders en beter. Combineer de schoolgids met de schoolkalender, volledig in kleur. Zo presenteert u uw school op een aansprekende manier. Een visitekaartje! Zichtbaar aan de wand en altijd binnen handbereik om een notitie of een afspraak op te schrijven. Ook belangrijk: een professioneel vormgegeven schoolgids hoeft niet duur te zijn. Continu Creatief is gespecialiseerd in drukwerk voor het onderwijs, heeft veel ervaring met aantrekkelijke en overzichtelijke vormgeving én hanteert prijzen die u niet zou verwachten.

Gelijk een complete restyling van uw huisstijl laten ontwerpen, dit kan uiteraard ook, informeer naar de mogelijkheden.

Welke opties zijn er

Standaard
schoolkalender

Hiermee kiest u voor een fraaie
standaard schoolkalender, welke wordt aangepast met het logo, afbeeldingen en activiteiten van uw school.
De kalender is A4 formaat. Bestaat uit 14 pagina's (12 maanden en 2 pagina's omslag van stevig papier). Is volledig in kleur gedrukt en afgewerkt met een wire-O verbinding en ophanghaakje.


Diverse opties tegen meerprijs beschikbaar. Informeer als u specifieke wensen heeft voor uw kalender.

Vanaf € 2,49 p. st.

Schoolkalender inclusief
beknopte schoolgids

Hiermee kiest u voor een schoolkalender met beknopte schoolgids, welke wordt aangepast met het logo, afbeeldingen en activiteiten van uw school. De kalender is A4 formaat. Bestaat uit 18 pagina's (12 maanden, 4 pagina's beknopte schoolgids en 2 pagina's omslag van stevig papier). Is volledig in kleur gedrukt en afgewerkt met een wire-O verbinding en ophanghaakje.

Diverse opties tegen meerprijs beschikbaar. Informeer als u specifieke wensen heeft voor uw kalender.

Vanaf € 2,95 p. st.

Schoolkalender inclusief
uitgebreide schoolgids

Hiermee kiest u voor een informatieve combinatie van schoolgids en kalender, welke wordt aangepast met het logo, afbeeldingen en activiteiten van uw school. De kalender is A4 formaat. Bestaat uit 36 pagina's (12 maanden, 22 pagina's informatie en 2 pagina's omslag van stevig papier). Is volledig in kleur gedrukt en afgewerkt met een wire-O verbinding en ophanghaakje.

Diverse opties tegen meerprijs beschikbaar. Informeer als u specifieke wensen heeft voor uw kalender.

Vanaf € 5,49 p. st.